duminică, 17 ianuarie 2010

Zambeste !Orice sfarsit e un nou inceput; daca ieri lacrimile iti crestau sufletul, azi, priveste florile, animalele, Cerul si vei observa cum toate iti zambesc! Lasa in urma tristetea, ranile de iubire, rautatea, invidia oamenilor, totul! Uita momentele in care plangeai pentru el sau pentru ea, in care simteai ca inima ti se sparge in mii de cioburi negre si ca nimic nu va mai fi la fel……Clipele de nostalgie, dor, teama, neputinta, izolare, privirea inecata in lacrimi! Gata! S-a terminat!
De azi, vei incepe o noua viata, nu mai privi in trecut! Nu are sens; daca experientele anterioare te-au ajutat sa privesti viata cu alti ochi, inseamna ca ai iubit cu adevarat.  Insa, vine o vreme cand trebuie sa te detasezi de tot ce ti s-a intamplat pana acum, sa iei cu tine doar sfaturile persoanelor la care ai tinut intr-adevar si sa pornesti, impreuna cu propriile forte pe un drum nou, necunoscut, dar plin de surprize placute!
Lucrurile simple sunt cele mai placute, de ce sa te complici sau te framanti, cand te poti bucura de viata doar zambind persoanei de langa tine?
Asa ca, zambiti cand sufletul va plange, iubiti cand va simtiti parasiti de toti si daruiti tot ce aveti atunci cand cineva apare in calea voastra, cu lacrimi in ochi.
Si sa nu uiti niciodata un lucru: FIECARE dintre noi are un ingere pazitor, cineva acolo sus are grija de noi iar lucrurile bune ni se intampla atunci cand ne asteptem mai putin!

3 comentarii:

  1. Am sa fiu putin carcotas :D
    As fi incercat sa le sugerez felul in care sa sara: cei din stanga cu picioarele spre exterior, iar fata cu picioarele usor despartite, pentru simetrie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa iau in considerare data viitoare. merci:p

    RăspundețiȘtergere