luni, 4 ianuarie 2010

Ceva ce odata vei regreta!


04.01.2010.
Iti spune ceva?...mie da. E luni..si nu orice luni,este lunea de dupa o vacanta,o vacanta de iarna.
In care a fost prezent Craciunul,mult asteptat. Cu Mosul batran si nelipsit,incarcat cu desaga sa plina ca cadouri pentru cei mici si cei mari.
A fost si ziua de Anul Nou..31.12.2009-01.01.2010 . Care cu toti o petrecem asa cum putem.
Cei mai pricopsiti intr'un stil mai incarcat,cei cu mai putin intr'un stil mai modest,iar cei saraci stiu doar ca v'a venii 2010..dar nimic nou...aceiasi viata,acelasi trai.( tare as vrea sa fiu un mic Dumnezeu sa'i pot ajuta..si nu cu donatii de o suma de bani sau lucruri..ca asta o fac,mai rar,dar o fac. As vrea s le pot oferi un trai mai bun, un acoperis asupra capului...sa le dau sanatate..)
Asa...si sa revin. A trecut si vacanta si a venit scoala.
Scoala vs "puscaria" :)). Asa zic multi colegi de'ai mei...chiar m'au facut si p mine sa zic asa de cateva ori bune,desi nu consider asta.
Ziua de azi,respectiv 04.01.20010 chiar o asteptam,ca sa pot sa'mi revad colegii,sa le zic face to face "la multi ani" :)
Au trecut si orele de curs..acum e ora 22:00 ,si ma gandeam si realizez abia acum bucuria unor persoane din scoala la vederea mea. Le sclipeau ochii..m'au strans in brate,s'au exprimat indirect dar frumos.
Si pot sa zic.. ca scoala nu e o puscarie. Este doar un fel si un mic ajutor cum s pornesti in viata.
Apoi..tu trebuie sa iti creezi o scoala a vietii, care niciodata nu v'a fi de ajuns.
Asa ca...elevi bucurati'va de frumosul clipelor petrecute in scoala. De sfaturile profesorilor,de aplauzele tuturor atunci cand abtineai un rezultat mare la vre'un concurs...fiti bucurosi !

3 comentarii:

  1. Eh,mie una mi-e dor de liceu...era frumos,desi atunci injuram ora 6 am,ora la care ma trezeam mereu,injuram profii si temele,si uneori chiar si pe colegi... Enjoy it cat mai poti! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne si mie mi-e dor grav de liceu... vreau inapoi amaratul ala de Bac. in liceu am descoperit ce este o prietenie adevarata :(. si tot din liceu am cele mai placute amintiri ... facultatea e de cacao!!

    RăspundețiȘtergere